Foto 1: Vakantiehuis Bongerd 9 Renesse Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Bongerd 9 Renesse Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Bongerd 9 Renesse Zeeland
Dit heerlijke vakantiehuis staat op het rustige vakantiepark De Bongerd, heeft een eigen parkeerruimte voor één auto en een aan een bos grenzende, volledig omheinde tuin van ca. 700 m² met diverse zitjes, gelegen op het zuiden. Dit maakt deze plek zeer geschikt voor mensen die rust zoeken maar ook voor een gezin met niet al te jonge kinderen. Het rustige gedeelte van het heerlijk brede strand is op een kwartier lopen en op 5 minuten fietsen bereikbaar. In de zomermaanden rijdt er ieder half uur een busje naar dit (niet met auto’s bereikbare) strand. Het huis heeft twee slaapkamers voor volwassenen en nog een kamertje met een baby/kinderbedje.
Op het park bevindt zich een kleine maar goed voorziene supermarkt met dagelijks verse broodjes!


Binnen vindt u allerlei zaken die het verblijf nog aangenamer kunnen maken, zoals diverse (kinder)spelletjes, boeken, dvd's, cd's, badmintonset (in de tuin mogelijk), toeristische informatie, kaarten.

Er zijn 4 oudere fietsen aanwezig alsmede simpele kinderzitjes voorop en achterop de fiets. Gebruik van fietsen is voor risico van huurder.

In de woonkamer liggen plavuizen op de vloer en is er een open trap naar boven. Boven bevindt zich geen beveiligingshekje. Dat maakt de woning voor een gezin met hele kleine kinderen niet geschikt.

Het centrum van Renesse bevindt zich op ca. 1½ km.


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 5
Totale woonoppervlakte: 100 m²
Oppervlakte tuin/terras: 700 m²
Grootte woonkamer: 38 m²
Aantal slaapkamers: 2
Aantal toiletten: 2
Aantal fietsen: 4