Foto 1: Vakantiehuis Burgvliet 77 Oostkapelle Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Burgvliet 77 Oostkapelle Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Burgvliet 77 Oostkapelle Zeeland

Oostkapelle is een levendig dorp met tal van activiteiten en markten, winkels en restaurants. Op de terrassen in de Dorpsstraat is altijd levendig werking. Vanaf de toren van de protestantse kerk in het centrum kunt u genieten Oostkapelle van bovenaf.

Het strand van Oostkapelle is zeer geschikt voor een gevarieerd dagje uit. Een wandeling over het strand of een wandeling door de duinen bijvoorbeeld naar Domburg zijn onvergetelijke ervaringen - vooral ook in de winter - echt waar!.
U kunt het heerlijk brede zandstrand - de manier waarop een paradijs voor de kinderen - met leuke strandpaviljoens (bijvoorbeeld www.strandpaviljoendepiraat.nl), natuurlijk genieten van een zonnebad of zwemmen. Maar ook als u een meer actieve houding, zijn er hier te doen alle soorten: Surfen, paardrijden en vliegeren zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden. Er zijn veel mooie fiets- en wandelroutes. Het strand van Oostkapelle is een van de mooiste en schoonste van Nederland en is bekroond met een blauwe vlag.

Prachtig gelegen in de noordwesthoek van het schiereiland Walcheren, temidden van duinen bossen poldergebied en nordzeestrand is Oostkapelle de voorkeur familiebadplaats in de provincie Zeeland in het uiterste zuiden van Nederland. De beroemde badplaats Domburg is als het dorp Vrouwenpolder op slechts 4 km, de drukke Middelburg en het historische stadje Veere slechts 10 km afstand. De prachtige omgeving begint direct voor de deur: duinen, strand en bossen en de natuurreservaten "De Mantelinge" en "De Oranjezon" uit te nodigen voor bos en duin wandelingen. Ook fietstochten door de kleine gezellige dorpjes van het gebied zoals Serooskerke met de oude molen (www.dejongejohannes.nl) en een grote speeltuin voor de kinderen en als het absoluut de moeite waard een bezoek aan Veere of de mondaine badplaats Domburg zijn sterk aanbevolen.
Leuke excursies zijn ook de Deltawerken "Neeltje Jans" (www.neeltjejans.nl) en op de weg naar de noordelijke naburige eiland Schouwen-Duiveland met de pittoreske Zierikzee, evenals in de zuid Westkapelle zeewering en de enorme vuurtoren, Zoutelande met de hoogste duinen van Walcheren en natuurlijk het maritieme Vlissingen met de strand boulevard, het loodsstation en de haven.
Maar ook de andere Zeeuwse eilanden zijn goed bereikbaar en zelfs BelgiŽ ligt op korte afstand.


Gegevens verhuurder
Walcheren Vakanties - Desiree Weststrate-Nooijen
J.W.Schuurmanstraat 67
4357EH Domburg
Telefoon: 00 31 (0)6 15357532
Email: [email protected]
Website: www.walcherenvakanties.com/nl/vakantiewoningen/ok06/burgvliet-77