Foto 1: Vakantiehuis Schellachseweg 7 Middelburg Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Schellachseweg 7 Middelburg Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Schellachseweg 7 Middelburg Zeeland
Grenzend aan onze boerderij tussen Middelburg en Veere staat ons ruime gastenverblijf, 't Uusje op Schellach, Onze tuin van 7000 m▓ sluit aan op het beschermde natuurgebied van de stichting Zeeuws Landschap en biedt wijds uitzicht tot aan het stadje Veere, terwijl hazen en fazanten de tuin doorkruisen. Rust, Ruimte en een echte Sterrenhemel!

De inrichting is sfeervol en compleet. Het woonoppervlak beslaat twee verdiepingen en is van alle gemakken voorzien. Daar op de gehele benedenverdieping vloerverwarming werd aangelegd, is het ook 's winters goed toeven in deze heerlijke landelijke omgeving. Boven bevindt zich de masterbedroom en een tweede slaapkamer. En alle sanitair. Het huis is uitermate geschikt voor 2 volwassenen en twee kinderen, of 3 volwassenen zonder kinderen.
Er zijn volop fiets- en wandelmogelijkheden en bovendien ligggen de beide historische steden dichtbij..U bent van harte welkom!


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 4
Totale woonoppervlakte: 100 m²
Oppervlakte tuin/terras: 1000 m²
Grootte woonkamer: 45 m²
Aantal slaapkamers: 2
Aantal toiletten: 2
Aantal fietsen: 0