Foto 1: Vakantiehuis Dorpsstraat 4 Middelburg Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Dorpsstraat 4 Middelburg Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Dorpsstraat 4 Middelburg Zeeland
Hofstede De Meibloem, Landelijk gelegen, in het buitengebied van Middelburg met zicht op Veere, te huur: vrijstaand vakantiehuis bij woonboerderij, voor 4 tot 6 personen. Het vakantiehuis is voorzien van houtkachel en CV én biedt een prachtig uitzicht over omliggende landerijen. In de omgeving zijn volop wandel-en fietsmogelijkheden. Ideaal voor liefhebbers van natuur, rust en ruimte. In Arnemuiden is een prima mogelijkheid voor het huren van fietsen.
Tevens een prima uitvalsbasis om watersport te beoefenen en te duiken. De duikplaats Oranjeplaat ligt op 1 km afstand. Het dichtstbijzijnde strand ligt op 8,5 km fietsafstand, in Vrouwenpolder.

De indeling van het vakantiehuis is als volgt: op de begane grond bevinden zich een bijkeuken, keuken, toilet, douche, woonkamer en twee slaapkamers. Op de verdieping een ruime overloop met fonteintje en twee slaapkamers. Een wasmachine is aanwezig.


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 6
Totale woonoppervlakte: 110 m²
Oppervlakte tuin/terras: 300 m²
Grootte woonkamer: 24 m²
Aantal slaapkamers: 4
Aantal toiletten: 1
Aantal fietsen: 0