Foto 1: Vakantiehuis Cornelis Jaspersesstraat 12a Meliskerke Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Cornelis Jaspersesstraat 12a Meliskerke Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Cornelis Jaspersesstraat 12a Meliskerke Zeeland
Een nieuwe en gezellige vakantiewoning in het hart van Meliskerke! Deze verblijfplaats is erg ruim en biedt veel privacy. Door de centrale ligging van Meliskerke zijn veel bezienswaardigheden dichtbij en kunt u alle voorzieningen genieten die het veelzijdige Walcheren te bieden heeft!
De woning is voorzien van extra brede deuren om het comfortabel en toegankelijk te maken voor iedereen.

Op de begane grond:
1. Woonkamer
2. Keuken
3. Slaapkamer voor twee personen
4. Badkamer met toilet

De eerste verdieping bestaat uit:
1. Slaapkamer voor tweepersonen (met wastafel)
2. Overloop met wasmachine

Het tweepersoonsbed kan ook uit elkaar geschoven worden zodat er twee eenpersoonsbedden staan.
Met onze uitgebreide keuken bieden wij onze gasten de mogelijkheid gebruik te maken van een koelkast met een vriesvak, een combi-oven, een 4-pits inductiekookplaat en een vaatwasser. Ook is er een waterkoker en een Senseo apparaat aanwezig.

Zou u graag gebruik maken van een kinderstoeltje? Dat kan, geef het even aan bij uw boeking. Dan zetten wij het stoeltje gereed.

Elk vertrek, zowel op de eerste verdieping als op de begane grond, is voorzien van vloerverwarming en koeling. Per kamer kunnen onze gasten de temperatuur instellen, geheel naar eigen wens.

Vanuit de woonkamer loopt u eenvoudig naar het ruime terras en geniet u van een hopelijk zonovergoten tuin! Met het oog op uw comfort is het terras voorzien van meubilair en een parasol.


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 4
Totale woonoppervlakte: 55 m²
Oppervlakte tuin/terras: 500 m²
Grootte woonkamer: 17 m²
Aantal slaapkamers: 2
Aantal toiletten: 1
Aantal fietsen: 4
Gegevens verhuurder
C. Wouters-Brouwer
Telefoon: 00 31 (0) 6 15414103