Foto 1: Vakantiehuis Groenewegje 5 Kwadendamme Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Groenewegje 5 Kwadendamme Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Groenewegje 5 Kwadendamme Zeeland
In onze uniek gelegen nieuw gebouwde woonboerderij hebben we een schitterend 2-4 persoonsappartement. Het appartement ligt in de mooie zak van Zuid-Beveland, middenin het natuurgebied De Zwaakse Weel bij Kwadendamme. Direct vanuit uw voordeur kunt u mooie wandelingen starten of fietstochten maken. De dichtsbijzijnde winkel is goed aan te fietsen over een prachtige autovrije bloemdijk. Natuurlijk kunt u er ook met uw auto op uit. Parkeergelegenheid is er direct bij het appartement.
Het appartement heeft een eigen ingang. Op de begane grond bevindt zich de hal met wc en trap naar boven. Het woongedeelte/keuken is ingericht voor 4 personen en biedt vrij uitzicht op de mooie omgeving.
Op de verdieping bevindt zich 1 slaapkamer met 2 persoonsbed, 1 slaapkamer met stapelbed en een mooie badkamer met badmeubel met wasbak en douche/wc.
In de grote tuin met dierenweide/hoogstamboomgaard is voor u een eigen terras aangelegd. bekijk ook onze website voor de meest actuele foto's www.campingzwaakseweel.nl


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 4
Totale woonoppervlakte: 65 m²
Oppervlakte tuin/terras: 0 m²
Grootte woonkamer: 15 m²
Aantal slaapkamers: 2
Aantal toiletten: 2
Aantal fietsen: 2