Foto 1: Vakantiehuis koksweg 5 Koudekerke-Dishoek Zeeland Foto 2: Vakantiehuis koksweg 5 Koudekerke-Dishoek Zeeland Foto 3: Vakantiehuis koksweg 5 Koudekerke-Dishoek Zeeland

VLISSINGEN (2 km).
Met de fiets bent u zo op de prachtige boulevard(s) met badstrand en diverse bourgondische eetgelegenheden. Specialiteiten zoals de Zeeuwse dit mag u niet missen. Met in het seizoen een nachtmarkt, het Straatfestival, elke vrijdag de weekmarkt. Het Arsenaal is een toeristische attractie die zeker een bezoek waard is, evenals Iguana (reptielenzoo).
Tevens beschikt Vlissingen over een grote overdekte speeltuin(Bambini), tussen Middelburg en Vlissingen is er een prachtig overdekt Zwembad (Vrijburgbad)

MIDDELBURG (5 km).
Deze monumentenstad biedt een gezellig uitgaansleven, weekmarkt en diverse braderieen/festivals.
Dankzij de kleurrijke historie van deze voormalige VOC stad kunt u ook genieten van de diverse monumentale rustieke plekjes.

VEERE
Voormalige VOC haven met Schotse Huizen en jachthaven. Uniek gelegen aan het Veerse Meer en voor dagjesmensen een leuke tijdsbesteding; u kunt een boottocht over het Veerse Meer maken, een zeilboot huren en zich laten verwennen in één van de typisch Zeeuwse restaurants...

TOERISTENMARKTEN
Tijdens het zomerseizoen worden er wekelijks toeristenmarkten georganiseerd in diverse Walcherse badplaatsen: kijkt u eens in Domburg, Zoutelande, Domburg en Oostkapelle.
Ook worden er in het zomerseizoen in deze badplaatsen kermissen en het zgn. Gaaischieten georganiseerd. Zonder meer een bezoekje waard !

BEREIKBAARHEID BELGIE
U rijdt naar onze Belgische zuiderburen in ongeveer drie kwartier. Plaatsen als Brugge, Knokke en Gent zijn zeer in trek bij onze gasten. Wij maken u er wel op attent dat u géén gebruik meer kunt maken van het autoveer Vlissingen-Breskens en Kruiningen-Perkpolder. Daarvoor in de plaats heeft Zeeland nu een vaste oververbinding in de vorm van de Westerschelde tunnel (betaal tol of gebruik de T-tag).
Voor voetgangers bestaat er nog wel de mogelijkheid om van deze veren gebruik te maken...