Foto 1: Vakantiehuis Galgewei 33 Koudekerke-Dishoek Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Galgewei 33 Koudekerke-Dishoek Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Galgewei 33 Koudekerke-Dishoek Zeeland
Welkom!

Deze vrijstaande vakantiewoning ligt in het mooie Walcheren, in het gedeelte van Zeeland met de meeste zon-uren per jaar. De vakantiehuis is vrijstaand en gelegen in een rustig autovrij park net achter de duinen.

Het park is ruim opgezet, er heerst een rustige sfeer en is erg kindvriendelijk. Ook is het park autovrij en heeft een grote speelweide. De woning zelf ligt ongeveer 100 meter van het strand en zee, dus op korte loopafstand. Op fietsafstand liggen zowel Vlissingen (2 km) als de hoofdstad van Zeeland, Middelburg (circa 10 km).
Het huis is niet geschikt voor mindervaliden , en/of die gebruik maken van rollator of rolstoel
Om het huis bevinden zich twee beschutte terrassen dus altijd zon en schaduwplekken. De indeling is als volgt: een gezellig ingerichte woonkamer met open keuken . Een douche en toilet ontbreken ook niet en voor de nachtrust zijn er twee slaapkamers waarvan één met tweepersoonsbed 140x200 en één met stapelbed, en dekbedden aanwezig

Extra voorzieningen in de vakantiewoning zijn een , oven, kabel televisie, een bolderwagen, wasmachine, 2 strandstoelen en eigen internet middels WIFI.

Zoals hierboven al omschreven, is het gebied rustig en dus ideaal om te fietsen in de omgeving en te wandelen door de duinen of over het strand.Een vriendelijke groet vanuit het prachtige Zeeland!


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 4
Totale woonoppervlakte: 38 m²
Oppervlakte tuin/terras: 85 m²
Grootte woonkamer: 18 m²
Aantal slaapkamers: 2
Aantal toiletten: 1
Aantal fietsen: 0