Foto 1: Vakantiehuis Kaaipad 2 Hoofdplaat Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Kaaipad 2 Hoofdplaat Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Kaaipad 2 Hoofdplaat Zeeland
Hoofdplaat is een rustig dorp, wat 8 km van het bruisende Breskens vandaan ligt. Je kan hier genieten van de prachtige polders, maar ook van het kleine, maar mooie strand wat letterlijk om de hoek is. Er zijn verschillende fiets en wandelroutes in de buurt, welke echt aan te raden zijn. Voor heerlijk vers brood, zit hier een goede bakker op het dorp. Hier kan je ook terecht voor je kleine boodschapjes.
Het duurzame huisje is beschikbaar voor max. 4 personen. De woonkamer is te verwarmen met een pellet kachel, de slaapkamers en badkamer kan worden verwarmd met elektrische paneelradiatoren. De keuken heeft een vaatwasser, combi oven, koelkast met vriesvakje, waterkoker, koffiezetapparaat en een elektrische kookplaat. In de badkamer is een, douche, toilet en infraroodsauna aanwezig. De 2 slaapkamers op de bovenverdieping zijn voorzien van 1x een tweepersoonsbed en 2x een eenpersoonsbed. We hebben een mooie ruime tuin, waar diverse zithoekjes gecreŽerd zijn.

Registratienummer Gemeente Sluis: 1714 B030 F385 6304 6AF0


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 4
Totale woonoppervlakte: 75 m²
Oppervlakte tuin/terras: 267 m²
Grootte woonkamer: 27 m²
Aantal slaapkamers: 2
Aantal toiletten: 1
Aantal fietsen: 0