Foto 1: Vakantiehuis Stelleweg 1 Heinkenszand Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Stelleweg 1 Heinkenszand Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Stelleweg 1 Heinkenszand Zeeland
T.h nette chalet(caravan)s, geschikt voor max. 8 personen, op camping Stelleplas in het MOOIE HART VAN ZEELAND (Heinkenszand). De chalets zijn van alle gemakken voorzien (do/wc/sattv-dvd/radio/koelkast/(combi-)magnetron/verwarming), staan op r u i m e percelen en hebben een eigen parkeerplaats.

De camping beschikt over diverse faciliteiten (fiets- en skelterverhuur, wasserette, speeltuintjes, minimarkt, snackbar, recreatieteam in vakantieweken enzv.) en is daardoor een prima vakantieplek voor jong en oud(er). Viswater Stelleplas en het gemeentelijk (verwarmd) openluchtzwembad liggen op loopafstand.
Er zijn veel mogelijkheden om te fietsen en te wandelen in de omgeving, die valt onder het Nationaal Landschap ( “de Zak van Zuid-Beveland”). Verder zijn er leuke uitstapjes in de buurt.

Het water is (ook hier) in Zeeland altijd dichtbij: met 20 automin. bent u bij de Noordzee (Vlissingen), met 10 automin. aan het Veerse meer(strand) of Ooster- of Westerschelde, met 2 min. bij viswater Stelleplas en met 1 min. bij het verwarmd openluchtzwembad.

Sfeervolle historische plaatsen liggen in de nabije omgeving (Goes, Middelburg enzv.). Zeeuws-Vlaanderen en Belgie (Antwerpen: 45 automin.) zijn door de Westerscheldetunnel ook prima bestemmingen. Kortom: u kunt alle kanten uit!

Voor meer info over de chalets, camping, bezetting en prijslijst: surf dan eens over onze website www.stellechalets.nl.


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 8
Totale woonoppervlakte: 40 m²
Oppervlakte tuin/terras: 250 m²
Grootte woonkamer: 18 m²
Aantal slaapkamers: 2-3
Aantal toiletten: 1
Aantal fietsen: 0