Foto 1: Vakantiehuis Hof van Zeeland 175 Heinkenszand Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Hof van Zeeland 175 Heinkenszand Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Hof van Zeeland 175 Heinkenszand Zeeland

Op het park zelf is van alles te beleven, waarbij ook aan de kinderen is gedacht. U vindt er jeu-de-boules, een kabelbaan, trampolines, een buiten bowlingbaan, een openlucht zwembad met apart kinderbad (gratis toegang), lekker actief zijn dank zij ons recreatieteam (alleen in de schoolvakanties), speeltoestellen en een speeleiland. Geniet van een hapje of drankje op het terras van restaurant/brasserie Stelleplas. Hier heeft u een prachtig uitzicht over zoetwaterplas de Stelleplas, waar een hengeltje uitgooien ook tot de mogelijkheden behoort.

Op niet al te grote afstand zijn tennisbanen, een golfbaan en een subtropisch zwembad (gratis toegang). Met de fiets, die u eventueel ook kunt huren, zijn er allerlei mooie fietsroutes te volgen door het mooie land van Zuid-Beveland.

Tips for trips: Covered swimming paradise Omnium in Goes - Berkenhof Tropical Zoo - Watersnoodmuseum in Ouwerkerk - Eatery-player Vierlinden in Goes - Children's play paradise Bambini in Vlissingen - Museum steam train Goes-Borsele - Waterland Neeltje Jans in the mouth of the Oosterschelde - the Arsenal in Vlissingen - Children's farm in Goes - Children's play paradise 't Klokhuus in' s Heer Arendskerke - Iguana Reptile Zoo in Vlissingen - Wooden shoe factory in Heinkenszand - Mini Mundi in Middelburg - City recreation park De Hollandsche Hoeve in Goes - the Belgian coastal cities of Ostend, Knokke and Bruges.