Foto 1: Vakantiehuis Valkenisseweg 64 Groot-Valkenisse Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Valkenisseweg 64 Groot-Valkenisse Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Valkenisseweg 64 Groot-Valkenisse Zeeland

Het Chalet ligt direct aan de duinen van strandopgang Groot Valkenisse. Binnen 200m staat u dan ook direct aan het strand vanaf de camping die een eigen opgang naar de duinen biedt. Daarnaast zijn er op de camping de volgende faciliteiten (Camping geopend vanaf 1 april tot eind oktober. Tijdens de overige maanden zijn alle faciliteiten evenals de receptie gesloten. De buitenspeeltuin is wel geopend.
Voorzieningen strandcamping Valkenisse:
* Receptie
* Restaurant
* Snackbar
* Supermarkt
* Speeltuin
* Indoor Speeltuin
* Supermarkt
* Dierenpark
* Kinderanimatieprogramma
- fietsverhuur

Op Walcheren is er 's zomers en 's winters genoeg te beleven. Domburg is slechts 10 km.

Voor natuurliefhebbers is er in de omgeving genoeg te wandelen en te fietsen. Voor kinderen zijn er verschillende grote kinderspeeltuinen (overdekt en in de openlucht) , een subtropisch zwembad in Domburg, miniatuur Walcheren en Het Arsenaal.
Voor jongeren is er op fietsafstand een discotheek.

Biggekerke ligt tussen Zoutelande en Dishoek. Er zijn prachtige zandstranden die op het zuiden gelegen zijn. Langs de kust vind u vele gezellige strandtenten, waar u vaak ook ligbedden en parasols kunt huren.
Vanwege de rustige ligging is Biggekerke een ideaal uitgangspunt voor wandelingen en fietstochten. De boulevard van Vlissingen en de historische binnenstad van Middelburg en Goes zijn zeker een bezoekje waard. Via de westerscheldetunnel bent u zo in Knokke & Brugge.


Gegevens verhuurder
Judith Romme
Telefoon: 00 31 (0)6 42198558
Email: [email protected]