Foto 1: Vakantiehuis Puijendijk 2 Groede Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Puijendijk 2 Groede Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Puijendijk 2 Groede Zeeland

Lopend naar het strand en op 1 kilometer afstand van Groede Podium; een speel- en ontdekpark met oorspronkelijke beplanting. Op 2 kilometer afstand van het pittoreske dorp Groede met zijn historische pandjes en diverse horecagelegenheden. Binnen vijf minuten bent u bij de vissers- en jachthaven van Breskens. In 20 minuten rijdt u naar Knokke (BE), de luxueuze badplaats met prachtige winkels en Bourgondische eetgelegenheden. Culinaire hoogstandjes vindt u bij Etablissement 1880 in Groede, Oud-Sluis in Sluis en De Kromme Watergang in Slijkplaat. Golfers kunnen terecht bij de chique golfclub te Oostburg.

Brugge (BE) en Gent (BE) zijn ook bijzondere steden in de directe omgeving en absoluut een bezoek waard. Of bijvoorbeeld een tripje met de fiets maken naar de ‘overkant’ en daar Middelburg, Vlissingen en/of Domburg bezoeken.

Maar ook voor natuurliefhebbers genoeg te ontdekken, lopend of op de fiets, natuurgebied ‘het Zwin’, ‘de Zwarte Polder’, ‘de Blikken’ of de vele dijkjes.