Foto 1: Vakantiehuis Molenstraat 47 Groede Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Molenstraat 47 Groede Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Molenstraat 47 Groede Zeeland
Ideale familie-vakantiewoning. Gezellig, zonnig en authentiek huis uit 1911 met tuin, voorzien van centrale verwarming, gelegen in een pittoreske historische dorpskern.
Het museumstraatje en 3 historische kerken verhalen het verleden van dit schilderachtige dorp. Groede is gelegen te midden van een waar fietsparadijs, 3km van het strand, op 6km van Breskens, en op 18km van Knokke.
Het dorp is voorzien van 1 supermarkt, en van 4 restaurants en 1 brasserie.

Indeling vakantiewoning:

Gezellige zitkamer met aangename zitbanken, fauteuils en TV; rechtstreekse toegang via de dubbele schuifdeur tot de comfortabele eetkamer en de functionele uitgeruste keuken. Vanuit de eetkamer/keuken, mooi zicht door het grote raam op de beschutte tuin met terras, voorzien van 2 tuintafels + 6 tuinstoelen, en parasols. Er zijn eveneens tuin- en strandzetels aanwezig. Op het gelijkvloers bevindt zich de doucheruimte met de wastafel en toilet.

De 2 slaapkamers op de 1ste verdieping zijn uitgerust met een wastafel. Tussen de 2 slaapkamers is de trapzaal met een zeer ruime overloop, ter grootte van een kamer.
De centrale verwarming maakt het verblijf aangenaam tijdens het tussenseizoen en in de winter.

Er is geen wasmachine beschikbaar, doch in Groede-dorp is er een was- en strijkdienst : "Strijkschuurtje" (www.strijkschuurtje.nl) waar de was kan worden afgegeven.


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 6
Totale woonoppervlakte: 104 m²
Oppervlakte tuin/terras: 83 m²
Grootte woonkamer: 48 m²
Aantal slaapkamers: 2
Aantal toiletten: 1
Aantal fietsen: 0