Foto 1: Vakantiehuis Meulhoek 8 Grijpskerke Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Meulhoek 8 Grijpskerke Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Meulhoek 8 Grijpskerke Zeeland

In het rustige dorpje Grijpskerke, mooi centraal gelegen op Walcheren ( Zeeland), staat een woning met een nieuw (2012) luxe vakantie appartement. Het gezellig ingerichte 4-persoons appartement bevindt zich op de eerste verdieping, en is te bereiken via een zeer goed beloopbare trap.

Het dorp Grijpskerke ligt centraal op het Zeeuwse "eiland" Walcheren. Op loopafstand van natuurgebied de St. Laurense weihoek, en op fietsafstand van het natuurgebied de Mantelinge.
Het appartement ligt op ca 10 minuten rijden met de auto van het strand.

De mooie historische stadjes Veere (9 km) en Middelburg (5 km, vierde monumenten-stad van Nederland) kunt u over fietspaden en landweggetjes gemakkelijk op de fiets bereiken. Ook de vlissingse Boulevard ( de plaats met de meeste zon-uren van Nederland) is zeker een bezoek waard, en goed te bereiken op de fiets. Daarnaast zijn er naar en langs de kust veel en goed onderhouden fietspaden. Zo kunt u genieten van de bossen, duinen, dijken, weilanden en de mooie akkers. Verder zijn er gedurende de zomeraanden vele evenementen te doen en attracties te bezoeken.

Zie links:

Kortom, een geweldig adres om een mooie en rustige vakantie te vieren!