Foto 1: Vakantiehuis trommelweg 2 Domburg Zeeland Foto 2: Vakantiehuis trommelweg 2 Domburg Zeeland Foto 3: Vakantiehuis trommelweg 2 Domburg Zeeland

De vakantiewoning ligt direct onderaan de duinen, dit betekent dat u zo naar het strand loopt voor een verfrissende duik, een heerlijke middag in de zon of een stevige strandwandeling, met na afloop een kop koffie of iets fris bij een van de plaatselijke strandtenten.

Een combinatie van prachtige stranden en een schilderachtig dorpje net achter de duinen, maakt Domburg tot een geliefde badplaats. De heerlijke zeelucht, met daarnaast het bos en de duinen zijn echte trekpleisters.
Door de vele winkeltjes en restaurantjes, voornamelijk in de hoofdstraat is het vaak gezellig druk.
In het hoogseizoen worden verschillende evenementen georganiseerd, zoals de wekelijkse toeristen markt op maandag van 12.00 uur tot 21.00 uur.

Even buiten het dorp Domburg, richting het dorp Oostkapelle, ligt een uitgestrekt natuurgebied ‘de Mantelinge’. De totale grote is 750 ha. en bestaat uit strand, duin, bos, vroongebieden en waterpartijen, dit alles rondom tien historische landgoederen. Een indrukwekkend gebied om te wandelen en te fietsen. Door o.a. Staatsbosbeheer zijn diverse routes uitgezet en in het zomerseizoen wordt elke week de mogelijkheid geboden om met een gids op stap te gaan.
Een deel van de ‘de Mantelinge’, genaamd ‘Oranjezon’ moet u zeker bezoeken. Een bijzonder punt is dat er in Oranjezon naast reeën ook een flink aantal damherten leeft. In het najaar is Oranjezon het gebied van duizenden trekvogels die zich tegoed doen aan een overvloed aan bessen. In het natuurgebied lopen koeien en pony's vrij rond.

Graag verstrekken wij nog u nog meer informatie van wat u allemaal bij ons in de omgeving kan doen.