Foto 1: Vakantiehuis Jan Tooropstraat 11 Domburg Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Jan Tooropstraat 11 Domburg Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Jan Tooropstraat 11 Domburg Zeeland
Op een van de mooiste plekjes van Domburg 5 ***** vrijstaand vakantiehuis voor 4 volwassen en baby/peuter. Aan een rustige straat, direct achter de duinen, 50 meter van het strand gelegen. De Toogkrabbe is een sfeervol en luxe ingericht vakantiewoning met terras voor en achter op het zuiden,eigen parkeerplaats bij het vakantiehuis en berging met 2 fietsen. Op loopafstand van het gezellige centrum met restaurants, winkels en leuke terrasjes.
Ruime woonkamer met open keuken,eetkamer en toilet alles met vloerverwarming op de beneden verdieping. Luxe badkamer met douche en wastafel combinatie met tweede toilet en 2 slaapkamers op de eerste verdieping. Het huisje is verder kindvriendelijk en laag drempelig uitgevoerd. Voorzien van Kleuren kabel televisie in woonkamer en ouderslaapkamer. Terras voorzien van tafel en 4 stoelen. Zeer compleet met bolderkar,2 fietsen, kluisje, radio/cd speler, internet aansluiting etc. etc.

Wij zijn ook te bereiken via GSM 06 - 20047118
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 4
Totale woonoppervlakte: 51 m²
Oppervlakte tuin/terras: 35 m²
Grootte woonkamer: 16 m²
Aantal slaapkamers: 2
Aantal toiletten: 2
Aantal fietsen: 2
Gegevens verhuurder
Combinatie de Pagter / de Lange
Jan Tooropstraat 11a
4357AJ Domburg
Telefoon: 00 31 (0)118 582512
Website: https://domburghome.eu/reserveren/jan-tooropstraat-11a