Foto 1: Vakantiehuis Duinhof  Stijn Albregtsstraat 6.3-4 Cadzand Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Duinhof  Stijn Albregtsstraat 6.3-4 Cadzand Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Duinhof  Stijn Albregtsstraat 6.3-4 Cadzand Zeeland

Cadzand bestaat uit 2 kernen: het dorp Cadzand, 2 km gelegen van het strand en Cadzand-Bad dat gelegen is in een groenrijke omgeving direct aan een mooi breed zandstrand van maar liefst 11 km lang. Cadzand heeft het meeste aantal zon-uren van Nederland en is uitgeroepen tot één van de schoonste stranden van Nederland.

Op loopafstand bevinden zich de bowlingbaan, minigolf en tennisbaan. Op het strand kunt u leren windsurfen, catamaranzeilen of tijdens een strandwandeling haaientanden zoeken. De fiets- en wandelliefhebbers kunnen terecht op de duinen van het strand. Via de Noordzeefietsroute fietst u met fantastisch uitzicht op zee via de duinen van vissersdorpen naar badplaatsen. Fietsen worden tevens te huur aangeboden.
Een balletje golf slaan is mogelijk in de centrumplaats Oostburg, waar u ook een theater en binnenzwembad aantreft. Ski-liefhebbers kunnen de latten onderbinden in de indoor skibaan in Terneuzen.

Geen zin om te koken? Uw verblijf is op steenworpafstand van gezellige restaurants en winkeltjes. Maar liefst 8 van de 11 Michelinsterren die Zeeland rijk is, vindt u hier in de buurt! Op wandelafstand bij topkok Syrco Bakker in het Pure C van Sergio Herman of in zijn restaurant Oud Sluis in Sluis.
(Voor de kookliefhebbers ligt het kookboek van Syrco Bakker & Sergio Herman; 'Pure C' in de woning, zodat u zelf aan de slag kan gaan).

In de nabije omgeving vindt u het leuke stadje Sluis, het maritieme plaatsje Breskens. Net over de grens in België treft u de plaatsen Knokke (8 km), het pittoreske Brugge en het historische Gent.

In alle seizoenen heeft de Zeeuws-Vlaamse kust zijn charmes!