Foto 1: Vakantiehuis Bosweg 2 Cadzand Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Bosweg 2 Cadzand Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Bosweg 2 Cadzand Zeeland

West-Zeeuws-Vlaanderen, een landje apart, een streek waar de zee, de wind en de mens de afwisselende natuur- en cultuurlandschappen creŽerden. Proef en beleef de bourgondische sfeer in onze streek, met BelgiŽ slechts op tien minuten fietsen. Ga eens te voet naar het dorpje Retranchement (1.5 km) en ontdek het prachtige natuurschoon over het wallen-wandelpad geheel rond het dopje.
De zee ligt op 4 km afstand, evenals het zout-water natuurgebied 't Zwin, bekend oa van zijn diversiteit aan vogels.
Cultuur opsnuiven kan je in Brugge net over de grens in BelgiŽ, proef daar eens een echte Brugse pint op een van de vele terrassen. Natuurlijk mag bij een vakantie in Zeeland mossels niet op het menu ontbreken, hier zijn diverse mogelijkheden voor. Het grens koopstadje Sluis is daar bij uitstek geschikt voor.
U kunt natuurlijk ook heerlijk uitrusten en genieten van de stilte in onze weidse polder. Uw gastfamilie Risseeuw heet u van harte welkom en zal er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken!