Foto 1: Vakantiehuis Hogeweg 96 Burgh-Haamstede Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Hogeweg 96 Burgh-Haamstede Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Hogeweg 96 Burgh-Haamstede Zeeland
Houten vakantiewoning aan de rand van het eenvoudig en rustig recreatiepark Duinrand-west. Dit park houdt helaas op te bestaan. Inmiddels zijn er al veel huizen en stacaravans vertrokken. Maar in 2021 kunnen we er nog gebruik van maken en het ook verhuren.
Het noodzakelijk onderhoud blijven we doen maar grote verandering zullen niet meer plaatsvinden. Daarom hebben we ook gepaste prijzen.

Op korte afstand van bos, zee, duinen en strand. De woning is eenvoudig maar van alle gemakken voorzien. Volledig ingericht voor 4 pers eventueel 5e persoon mogelijk.
Douche, w.c., keuken en 2 slaapkamers. Een met stapelbed. Mogelijkheid om één auto te parkeren bij de vakantiewoning.
De vakantiewoning ligt aan de achterzijde van de camping. De duinen zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. De duinen zijn toegankelijk op 50 meter afstand.
Fietsen, vliegeren, wandelen, zonnen, zwemmen, vissen, enz. is op korte afstand mogelijk.
Op de camping zijn wasmachines en drogers. Er is een cafetaria, restaurant, kantine/bar.
Het is een rustige camping en dat willen we ook zo houden. Dus onze voorkeur gaat uit naar gasten die dit ook waarderen.
Informatie over de camping kunt u vinden op www.duinrand.net


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 5
Totale woonoppervlakte: 40 m²
Oppervlakte tuin/terras: 30 m²
Grootte woonkamer: 30 m²
Aantal slaapkamers: 2
Aantal toiletten: 1
Aantal fietsen: 2