Foto 1: Vakantiehuis De Haaymanweg 5 Burgh-Haamstede Zeeland Foto 2: Vakantiehuis De Haaymanweg 5 Burgh-Haamstede Zeeland Foto 3: Vakantiehuis De Haaymanweg 5 Burgh-Haamstede Zeeland
Het vakantiehuisje staat in een authentieke boomgaard met veel groen. Door de royale opzet is er voldoende privacy rond het huisje. Het park is autovrij en ideaal voor kleine kinderen. De woning heeft een terras op het zuiden met comfortabel tuin meubilair. In het park is een zwembad, peuterbad, tennisbaan en speeltuin. Vlakbij het huisje zijn wat kleine speeltoestellen en een zandbak. Een ideaal park voor rustzoekers.

Indeling:
Beneden: woonkamer met flat screen tv en geluidsinstallatie, open keuken met koelkast /diepvries, 4 pitsgasfornuis, koffiezetautomaat, en magnetron, hal, wc en douche.
Boven: 1 slaapkamer met 2 pers.bed en wastafel, 1 slaapkamer met stapelbed, 1 slaapkamer met 1 pers.bed.
Het strand en winkels zijn in de directe omgeving. Boswachterij Westerschouwen ligt vlakbij het vakantiepark. U kunt er heerlijk wandelen en fietsen. Er worden regelmatig reeŽn gespot in het bos en duinen op de Kop van Schouwen. Met een beetje geluk ziet u bij laag water zeehonden op de zandbanken in de Oosterschelde of in het haventje van
Neeltje Jans. Houdt u van meer bedrijvigheid dan zijn de dorpen als Zierikzee, Veere, Middelburg een aanrader. Wandelen over de boulevard van Vlissingen is uniek, op geen enkele plaats in Nederland varen de zeecontainers zo dicht langs de kust. Schouwen Duiveland en de overige Zeeuwse eilanden beschikken over fiets- en wandelknooppunten. U kunt zo zelf uw route plannen eventueel in combinatie met een boottocht naar de andere eilanden. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.


Voorzieningen
Maximaal aantal personen: 5
Totale woonoppervlakte: 70 m²
Oppervlakte tuin/terras: 65 m²
Grootte woonkamer: 25 m²
Aantal slaapkamers: 3
Aantal toiletten: 1
Aantal fietsen: 0
Gegevens verhuurder
C.E. de Visser
Telefoon: 00 31 (0)118 634488