Foto 1: Vakantiehuis Strand 74 Scharendijke Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Strand 74 Scharendijke Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Strand 74 Scharendijke Zeeland
  Guestbook    

Simon (22-10-2020)
Wij waren in dit huis in de herfstvakantie, om een paar dagen in de buurt te golfen. Er zijn verschillende banen in de buurt. Het huis is zeer schoon en voorzien van alle gewenste apparatuur. Dichtbij het strand en goede supermarkt op enkele minuten lopen. Aanrader!
Danielle en Jurgen (26-03-2019)
wij hebben 3 keer strand 74 van Marco ek Katinka gehuurd. Het is een heel fijn huisje. Super gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. Je voelt je er meteen thuis.. katinka en Marco zijn ook hele vriendelijke verhuurders. Onze 3 pubers vinden het ook een superplek om te zijn. Zij hadden iedere ochtend surfles bij de Brouwersdam. Ook was het klimbos en de waterjump een groot succes. Je loopt in 20 minuten naar het strand. Er zijn volop lekkere strandtenten in de buurt. We komen dit jaar zeker weer terug.
Katinka (18-03-2019)
Wij zijn Marco en Katinka, sinds een jaar of 10 eigenaar van Strand 74. We kochten dit huisje toen onze kinderen nog klein waren en hebben hier altijd heerlijke weekenden en vakanties gehad. Strand en zee dichtbij, maar ook veel activiteiten zoals zeil- en surflessen aan de Brouwersdam, de Waterjump, fietsen, het klimbos in Burg Haamstede etc.

Wij wonen inmiddels in Luxemburg en komen de laatste tijd helaas steeds minder in Scharendijke. Daarom hebben we besloten ons huis te verhuren. Het is een gezellig, licht en zonnig huis. We hopen dat u er net zo┤n fijne tijd zult hebben als wij altijd hebben gehad!!

Marco en Katinka
Adres information of the letter
Marco & Katinka Weijermans