Foto 1: Vakantiehuis Oude Moolweg 26-18 Renesse Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Oude Moolweg 26-18 Renesse Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Oude Moolweg 26-18 Renesse Zeeland

Onze bungalow 'de Kastanje' ligt beschut (niet langs de Oude Moolweg) en net buiten het drukke centrum van het gezellige Renesse.

U kunt gemakkelijk parkeren in de tuin en de auto laten staan. Dorp (links af) en strand (rechts af) zijn beide op loopafstand bereikbaar. Inclusief de vele gezellige horeca gelegenheden en winkels. Er staan ook fietsen voor u klaar, fietsroutes zijn aanwezig.

Deze omgeving is vooral geschikt voor rustzoekers, sportieve wandelaars of fietsers. Leuke stadjes zoals Burg Haamstede, Zierikzee, Veere of Middelburg zijn het snelst per auto bereikbaar.

Renesse heeft tegenwoordig meestal jonge gezinnen en sportieve ouderen te gast. Met Pinksteren en 'Consert at Sea' zijn er veel jongeren vanwege het muzikaal spektakel. Voor duikers en fietsers zijn er voldoende voorzieningen in de buurt. Ook de huisarts met apotheek is op loopafstand bereikbaar.

Er worden veel activiteiten georganiseerd in en rond de kerk. Kijk ook op:
www.kerkrenessenoordwelle.nl
www.renessedag.nl
www.renesseaanzee.nl

Zon, wind of regen? Schouwen Duiveland is een lustoord voor wie van luieren, de stoere natuur en lekkere restaurantjes houdt!