Foto 1: Vakantiehuis Vroonweg 48 Oostkapelle Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Vroonweg 48 Oostkapelle Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Vroonweg 48 Oostkapelle Zeeland
In het mooie natuurgebied, tegen de duinen, staat deze mooie, sfeervolle vakantiebungalow, die plaats biedt aan 6 personen. De vakantiebungalow is omringd door een mooie grote tuin, die rondom geheel afgesloten is en dus ideaal voor kinderen en honden. Op het terras staat een gemetselde barbeque. Het huis is gelegen in het natuurgebied Slikkenbosch, in een bosrijke omgeving op loopafstand van het mooie Zeeuwse strand. Met de fiets- en wandelroutes naast de deur kunt u deze prachtige omgeving op verschillende manieren verkennen en de typisch Walcherense dorpjes, mooie plattelandswegen en rustieke steden zoals Veere en Middelburg ontdekken.

De woning is voorzien van een moderne keuken, een mooie badkamer en extra toilet.
De keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, oven koffiezetapparaat, senseo, magnetron en veel serviesgoed en glaswerk.

3 slaapkamers;
1 twee persoons slaapkamer met tweepersoonsbed (2 aparte matrassen) 2 eenpersoons dekbedden
1 twee persoons slaapkamer met 2 een persoons bedden, 2 een persoons dekbedden
1 twee persoons slaapkamer met 1 stapelbed. 2 een persoons dekbedden

In de bijkeuken staat een wasmachine en droogtrommel.

In de berging staan 2 fietsen (zonder garantie) en een bolderkar.
De vakantiewoning heeft een eigen oprijlaan met verschillende parkeerplaatsen. De tuin is volledig omheind, ideaal voor kinderen en honden.

Deze mooie vakantiewoning ligt tegen de duinen in een zeer mooi rustig natuurgebied. Als u van de natuur en vogels houdt, is dit een unieke locatie. Het beschermd gebied "Oranjezon" ligt aan de voet van de Vroonweg. Hier kunt u heerlijk wandelen en unieke plekjes zien. Ook het strand ligt op loopafstand zodat u heerlijk te voet en eventueel met de bolderkar naar zee kunt lopen. Al met al dus een heerlijke plek in het rustige Oostkapelle.

Omgeving

De vakantiewoning ligt in een zeer bosrijke omgeving, midden in het natuurgebied Slikkenbosch. Er zijn prachtige wandel- en fietsroutes en regelmatig komt u hertjes, konijntjes en vele soorten vogels tegen. Het strand en de bossen zijn op loopafstand (800 m). In de omgeving vindt u naast de vele plattelandswegen met de typische dorpjes van Walcheren ook de steden als Veere, Domburg, Middelburg en Vlissingen.
Al met al een omgeving waar je niet snel op uitgekeken raakt. Kom en geniet van het mooie Zeeland!


Features
maximum number of persons: 6
Total size: 0 m²
size garden/terrace: 0 m²
size living room: 0 m²
number of bedrooms: 3
numbers of toilets: 2
number of bicycles: 2