Foto 1: Vakantiehuis Oosterpark 8 Oostkapelle Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Oosterpark 8 Oostkapelle Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Oosterpark 8 Oostkapelle Zeeland
Opputnippertje

De woning is ingericht voor 6 volwassenen. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan één kamer met een tweepersoonsbed, een kamer met een twijfelaar en een kamer met een stapelbed en een losbed. Daarnaast is er een kinderbedje en –stoel aanwezig. De badkamer en toilet zijn helemaal vernieuwd!

De woonkamer met half open keuken vormt het hart van het huis.
Terwijl u uitkijkt over de tuin, begroet de ochtendzon u tijdens het ontbijt. ’s Avonds kunt u achter het vaste windscherm op het terras nog lang nagenieten van de dag. Als de avonden iets kouder zijn, kunt u met het zonnescherm de warmte nog even vasthouden. Dit scherm kan op hete dagen juist verkoeling bieden doordat het schaduw geeft.
Er is een eenvoudige badkamer met apart toilet. Het huis is voorzien van 1 koelkast, een wasmachine en een vaatwasser. Ook is er een dvd speler en een cd-audiospeler.

Een vaste barbecue is opgesteld in de tuin. Het grote gazon en de afsluitbare poort voor de oprit maken de tuin tot een ideaal speelterrein voor (kleine) kinderen.

Huisdieren zijn niet toegestaan.


Features
maximum number of persons: 6
Total size: 59 m²
size garden/terrace: 700 m²
size living room: 18 m²
number of bedrooms: 3
numbers of toilets: 1
number of bicycles: 4