Foto 1: Vakantiehuis Plan Herkingen West 20 Herkingen Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Plan Herkingen West 20 Herkingen Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Plan Herkingen West 20 Herkingen Zeeland

Heerlijk grasveld om de bungalow heen. Op het park zelf een verwarmd openlucht zwembad met apart kinderbad (gratis), open van half mei tot half september. Er bevindt zich tevens een voetbalveld, jeu de boule-baan en tafeltennistafel. Tegen betaling kan gebruik gemaakt worden van de tennisbaan. Diverse speeltoestellen voor de allerkleinsten.
Door het achter de bungalow liggend bos, lopend naar het Grevelingenmeer, het grootste en schoonste zoutwatermeer van Europa.
Alle watersporten zijn hier mogelijk, duiken, surfen, zwemmen, vissen, motorbootvaren, zeilen. Grote levendige jachthaven met restaurant.
De blauwe vlag is ook in 2014 hier weer uitgereikt!

De prachtige kilometers lange Noordzeestranden, bevinden zich op een afstand van 20 autominuten.

Natuurgebied "de Slikken van Flakkee", ligt vlakbij de bungalow.
Afwisselende prachtige fietsroutes.

Ook mogelijk een "rondje met een pontje", d.w.z. fietsen, met de fiets op de pont en daarna weer verder.
Warme bakker en supermarkt in het dorp aanwezig.

Goeree-Overflakkee:
Omgeven door het water van de Noordzee, het Grevelingenmeer, het Krammer-Volkerak en het Haringvliet, ligt een soort van caleidoscoop van landschappen: polders, duinen, gorzen, slikken en zandplaten.

In o.a. Ouddorp en Middelharnis kan in de gezellige winkelstraten uitgebreid worden gewinkeld.

Door de brede duinen en langs de kilometerslange zandstranden, is het heerlijk om te fietsen en te wandelen. Ook het verkennen van mooie rustige natuurgebieden en uitgestrekte polders op het eiland behoren tot de mogelijkheden.

Op 20 autominuten ligt de wereldhavenstad Rotterdam. Indrukwekkend is de 2e Maasvlakte (in ontwikkeling).