Foto 1: Vakantiehuis Nehaleniaweg 18 Domburg Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Nehaleniaweg 18 Domburg Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Nehaleniaweg 18 Domburg Zeeland
‘De Verrekijker’ is een uniek vakantiehuis gelegen in de duinen naast het strand en de watertoren. Het is één van de mooiste en rustigste plekken in Domburg met vanuit huis en terras een prachtig uitzicht op zee! Op afstand kunt u de schepen van en naar Antwerpen volgen. Het is het enige grote vakantiehuis met direct uitzicht op zee dat aan de NW-kant van Walcheren wordt verhuurd.

Dit direct in het oog springende huis, gebouwd in 1955, bevindt zich op een groot eigen terrein van 3400 m2. U voelt zich bevoorrecht en zult geweldig genieten van zon, wind, zeelucht en privacy. Bij goed weer zijn de meest spectaculaire zonsondergangen in zee met prachtige luchten vanuit huis en terras te volgen. Het huis ligt zo rustig dat je er soms reeën kan ontmoeten. De Verrekijker is in 2006 grondig gerenoveerd. Het is een praktisch en sfeervol huis met vele faciliteiten en gebruiksmogelijkheden. Niet alleen voor vakanties, maar ook uitstekend geschikt voor familiebijeenkomsten, vriendengroepen of bevriende gezinnen.

De gang boven heeft 2 speciale opklaptafels voor de ramen. Deze gang kan als een gezellige speelruimte voor de kinderen worden gebruikt. Maar hiervoor is ook nog een andere ruimte beschikbaar. TV/Dvd-speler, radio/Cd-speler en Wifi-internet zijn aanwezig. Tevens staat er ook een piano ter beschikking. Er is een veilige -en verlichte parkeerplaats voor max. 4 auto’s op eigen terrein. Ook de naar boven lopende buitentrap naar de voordeur is van verlichting voorzien. Het strand ligt op steenworp afstand. Bovendien kunt u vanaf mei tot half september de beschikking krijgen over een eigen strandcabine. Aan de achterkant van het huis loopt u via een eigen pad naar het achter de duinen gelegen bosgebied de Manteling en het natuurgebied Hoogduin of het dorp. Het centrum van het dorp met een uitgebreide keuze aan restaurants en gezellige winkels is vlakbij.

Naast eindeloze wandelingen langs het strand, door duinen en natuurgebieden attenderen wij u op de tennis – en midgetgolf mogelijkheden in dit Nehalenniagebied. In het dorp kunt u ook fietsen huren en voor de golfers is er een 9 holes golfbaan aan de andere kant van het dorp. Zeilliefhebbers kunnen uitgebreid op het nabijgelegen Veerse Meer terecht.

Kortom “the place to be” voor een unieke niet te vergeten vakantie of lang weekend.


Features
maximum number of persons: 11
Total size: 0 m²
size garden/terrace: 3400 m²
size living room: 0 m²
number of bedrooms: 5
numbers of toilets: 2
number of bicycles: 0