Foto 1: Vakantiehuis Hogeweg 90//Elfenpad 9 Burgh-Haamstede Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Hogeweg 90//Elfenpad 9 Burgh-Haamstede Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Hogeweg 90//Elfenpad 9 Burgh-Haamstede Zeeland

De woning ligt op de rustige familie camping Duinrand-oost, aan de rand van het natuurgbied de Zeepse duinen. Dit is een uitgestrekt landschap met bos en duinen waar pony's vrij kunnen rondlopen. Het gebied heeft verscheidene mooie wandelroutes en fietspaden. Bovenop de uitkijktoren kunt u genieten van het ruime uitzicht over het natuurgebied en de zee. Het brede zandstrand van de kop van Schouwen Duiveland is 20 minuten lopen vanaf de camping. Met de fiets door het bos kom je op de rustigste stranden.
Op camping Duinrand is een ruim aantal voorzieningen aanwezig, zoals een supermarkt, cafetaria, gezellige bar, speeltuin, en in het hoogseizoen is er een recreatieteam wat allerlei leuke activiteiten organiseerd.
In de naaste omgeving zijn mogelijkheden tot tennis, paardrijden, mountainbiken, bowlen, (midget-) golf, trampolinespringen etc.
Het gezellige dorp Renesse ligt op 6 kilometer afstand, en op 15 km afstand ligt het monumentale en sfeervolle stadje Zierikzee.
Via de Oosterscheldekering bent u in mum van tijd op Walcheren waar o.a. de historische stad Middelburg (25km) en Vlissingen (30 km) zeker de moeite van het bezoeken waard zijn. In de nabijheid van de Oosterscheldekering is het waterpark 'Waterland Neeltje Jans'en de permanente tentoonstelling over de Deltawerken.
Op min. 10 km afstand liggen 2 subtropische zwemparadijzen.