Foto 1: Vakantiehuis De Haaymanweg 5 Burgh-Haamstede Zeeland Foto 2: Vakantiehuis De Haaymanweg 5 Burgh-Haamstede Zeeland Foto 3: Vakantiehuis De Haaymanweg 5 Burgh-Haamstede Zeeland
De vakantiewoning staat in een authentieke boomgaard met veel groen. De woning is gezellig en comfortabel ingericht met een terras op het zuiden. Het park is autovrij en heeft een zwembad, peuterbad en speeltuin, ideaal voor de kinderen. Door de royale opzet is er voldoende privacy. Een prachtige locatie voor rustzoekers met het strand, bos en vele recreatie mogelijkheden op korte afstand.

Indeling:
Beneden: woonkamer met flat screen tv en geluidsinstallatie, internet, open keuken met koelkast/diepvries, 4 pits gasfornuis, koffiezetautomaat, en magnetron. Hal, WC en douche.
Boven: 1 slaapkamer met 2 pers. bed en wastafel, 1 slaapkamer met stapelbed, 1 slaapkamer met 1 pers. bed.

De kust van Schouwen-Duiveland heeft prachtige stranden. Gezellige stranden met voldoende horeca gelegenheden maar ook stranden voor de rustzoekers. Allemaal op korte afstand van het vakantiehuis. Boswachterij Westerschouwen ligt vlakbij het vakantiepark. U kunt er heerlijk wandelen, fietsen, mountainbiken, en sinds kort is er ook een spectaculair klimbos. Er worden zeer regelmatig reeŽn gespot in het bos. Met een beetje geluk ziet u bij laag water zeehonden op de zandbanken in de Oosterschelde.
Houdt u van meer bedrijvigheid? Dan zijn de dorpen als Zierikzee, Veere, Middelburg een aanrader. Wandelen over de boulevard van Vlissingen is uniek, op geen enkele plaats in Nederland varen de schepen zo dicht langs de kust.
Schouwen Duiveland en de overige Zeeuwse eilanden beschikken over fiets- en wandelknooppunten. U kunt zo zelf uw route plannen eventueel in combinatie met een boottocht naar de andere eilanden varen. Of genieten van de vele watersport mogelijkheden op en rond het nationaalpark de Oosterschelde.
Er is een supermarkt en een warme bakker op circa 2 kilometer van de vakantiewoning.
Fiets huren kan bij de beheerder van het park.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.


Features
maximum number of persons: 5
Total size: 70 m²
size garden/terrace: 65 m²
size living room: 25 m²
number of bedrooms: 3
numbers of toilets: 1
number of bicycles: 0
Adres information of the letter
C.E. de Visser
Telefoon: 00 31 (0)118 634488