Foto 1: Vakantiehuis Prelaatweg 75 Aagtekerke Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Prelaatweg 75 Aagtekerke Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Prelaatweg 75 Aagtekerke Zeeland
Kijk op de website voor bezetting!
Te huur: een gezellige vakantiehuis, geschikt voor 4-10(14) personen gelegen zo'n 3.0 km van zee en strand.
Aagtekerke is gelegen in Zeeland op Walcheren en ligt op zo'n 3.5 km van de bekende badplaats Domburg.

Indeling: Op de begane grond bevind zich de gezellig, en kindvriendelijk ingerichte woonkamer met een open haard ( haardhout aanwezig), kabeltelevisie en een kinderbox aanwezig, ook is er een kinderstoel. De woning is voorzien van een cv.( centrale verwarming). De Ruime woonkeuken met o.a.: magnetron/oven, koelkast met vriesvakje,aparte koelkast n bijkeuken, waterkoker, koffiezetapparaat en vaatwasser, en grote eettafel om te eten, De mooie ruime badkamer heeft een dubbele wastafel, ligbad en een toilet. Ook kan gebruik gemaakt worden van de wasmachine. In de slaapkamer beneden staan 2 1-persoonsbedden, met dekbed en kussens, en er staat een kinderbedje .
1e verdieping: 4 slaapkamers met in de 1e slaapkamer 1 2- persoonsbed en kinderledikant, 2e slaapkamer 2 1-persoonsbedden, 3e slaapkamer 1 1-persoonsbed, 4e slaapkamer 1 1-persoonsbed met een 1 stapelbed ( aanwezig 10 x 1 persoonsdekbedden en hoofdkussens). Badkamer met wastafel, douche en toilet. Bij de woning een geheel afgesloten kindvriendelijk tuin met tuinstoelen (en kussens) schommel, zandbak en trampoline wat kinderspeelgoed,en er is een barbecue ( gebruikt) aanwezig. Ook is het toegestaan een huisdier mee te nemen, en is er parkeerruimte voor de auto bij de woning. Evt. 2 kleine kinderen na overleg mogelijk( totaal 12 pers.) Gratis Wifi aanwezig!
Er bestaat er een mogelijkheid om een linnenpakket bij te boeken, en opgemaakte bedden bij aankomst, graag aangeven bij uw boeking! zie prijzen Prijslijst!Prijzen zijn incl. gas/water/licht.

Met een groep van boven de 10 personen ook in combinatie met appartement te huren!!! mail voor de prijs!

Adres vakantiewoning: Prelaatweg 75 Aagtekerke
Appartement 4 pers. Prelaatweg 75a
Wisseldag: juni tm sept Vrijdag

www.janse-holidays.nl


Features
maximum number of persons: 10
Total size: 110 m²
size garden/terrace: 175 m²
size living room: 50 m²
number of bedrooms: 5
numbers of toilets: 2
number of bicycles: 0




Website: zeelandhome.nl