Foto 1: Vakantiehuis Westhovenseweg 4 Oostkapelle Zeeland Foto 2: Vakantiehuis Westhovenseweg 4 Oostkapelle Zeeland Foto 3: Vakantiehuis Westhovenseweg 4 Oostkapelle Zeeland
4 persoons caravas (2 stuks) te huur op mini-camping de ‘Westerhoeve’. Deze camping is gelegen tussen Oostkapelle en Domburg aan een rustige landweg... En op 1 km. van bos en strand!

Alle stacaravans zijn volledig ingericht!

Voor de stacaravans is er een terras met tuinstoelen, kussens en een tuintafel plus een grote parasol. Een heerlijke plek om van je welverdiende vakantie te genieten.De stacaravan heeft 2 slaapkamers. Een slaapkamer met 2 persoons bed( afm. 198x 140) en een slaapkamer met 2 x 1 persoons bed (afm. 1.98 x 70). Op al de bedden liggen 1 persoons dekbedden met hoofdkussens. Laken pakketten kunt u evt.bij ons huren voor €7,00 per pakket.

Verder is er een douche met wasbak en een wc. Keuken volledig ingericht met koelkast en vriesvak. Daarnaast kunt u ook de faciliteiten van de camping gebruiken, zoals wasmachine, droger, magnetron en vriezer.

In de huiskamer is er een tv en een eethoek, deze ruimte is voorzien van een elektrisch kachel.

De huurperiodes zijn een week, midweek en een weekend, in het hoogseizoen wordt er alleen per week verhuurd. De wisseldag is op zaterdag. De stacaravan staat om 14:00 uur voor u gereed, de vertrek tijd is 09:30 uur.


Eigenschaft
Maximale Personenanzahl: 4
Wohnfläche in qm: 0 m²
Grundstücksgröße: 0 m²
Wohnzimmer qm: 0 m²
Anzahl Schlafzimmer: 2
Anzahl Toiletten: 1
Anzahl Fahrräder: 0